Hoe moet je verwoorden dat het op zijn minst bijzonder is om zelfs nu nog (gezien mijn leeftijd) te mogen ontdekken dat de aangeleerde, of door omstandigheden eigengemaakte grenzen, niet definitief of onherroepelijk, maar aanpasbaar zijn. Dat er nog zóveel niet bekend is.

Door middel van kennis, inzet en de manier van begeleiding en overbrengen door zowel Lopamudra als het team van Integrale Yoga Nederland, kom je op een heel prettige en veilige manier tot nieuwe inzichten.

Ik heb het afgelopen jaar als zeer waardevol, leerzaam en verrijkend ervaren. Het “bewijs” hiervoor kreeg ik soms ook via terloopse opmerkingen van familie en vrienden (ongevraagd). “Soraya wat is er nou anders aan je? Ik merk een verschil…. een innerlijke rust in jou”. Dit zijn complimenten die mijns inziens toebehoren aan Lopamudra en haar team.

Ik hoop oprecht dat ik nog jaren anderen kan en mag helpen hiermee en kijk dan ook uit naar deel 2 van de docentopleiding.

Soraya, 58 jaar