Integrale yogales

In deze rustige vorm van yoga vind je alle elementen van de traditionele yogavormen terug. De ontwikkelingen die je doormaakt in de yogalessen werken direct door in je dagelijkse leven.

Zwangerschapsyoga

De aanstaande moeder wordt zowel fysiek als geestelijk voorbereid op de geboorte van haar kindje.

Jongerenyoga

Een rustmomentje in de week voor jongeren vanaf 12 tot en met 18 jaar.

Seniorenyoga

In deze lessen is er veel aandacht voor de gewrichten, beweeglijkheid en spierkracht. Maar ook voor uw geestelijke gezondheid.

Stress-reductie yoga

Yoga werkt stress verlagend. Heb jij overmatig veel stress, dan kunnen deze lessen je een extra steuntje in de rug geven.

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’s’. Terwijl het lichaam in slaaptoestand is, blijft het innerlijk bewustzijn helder wakker…

Qigong

Qigong wordt vaak beschreven als ‘meditation in motion’. Het is een oude holistische vorm van Chinese gezondheidszorg die fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en gerichte intentie integreert.

Meditatie

Wil jij ook leren mediteren of je verder verdiepen in wat meditatie voor jou kan betekenen? In deze lessen komen diverse meditatietechnieken aan bod.

Satsang

In India en tegenwoordig overal ter wereld komen mensen bij elkaar die rust en vrede in zichzelf willen vinden. Daar zijn verschillende manieren voor, één daarvan is satsang.

Integrale Kracht Yoga

De yoga voor doeners.
Richt zich op het versterken van het fysieke lichaam door gebruik te maken van geconcentreerde aandacht tijdens verschillende houdingen.

Privéles

Lisette, Carolina, Jacqueline en Sanja staan voor je klaar. Ieder met hun eigen specialisme.