Startersles

Speciaal voor mensen die willen starten met yoga en nog geen of weinig ervaring hebben met yoga. Er zijn startersgroepen van 1 uur en van 1,5  uur.

Integrale yogales

Wanneer je wat beter bekend bent met de basis van yoga kun je deelnemen aan al onze yogalessen. Er zijn lessen van 1 uur en van 1,5 uur.

Zwangerschapsyoga

De aanstaande moeder wordt zowel fysiek als geestelijk voorbereid op de geboorte van haar kindje.

Kinderyoga

Een mix van beweging, ontspanning en plezier!
Door yoga te doen kan je kind de dagelijkse drukte even loslaten en komt weer beter in contact met zichzelf.

Tieneryoga

Een rustmomentje in de week voor jongeren vanaf 12 tot en met 18 jaar.

Seniorenyoga

In deze lessen is er veel aandacht voor de gewrichten, beweeglijkheid en spierkracht. Maar ook voor uw geestelijke gezondheid.

Stress-reductie yoga

Yoga werkt stress verlagend. Heb jij overmatig veel stress, dan kunnen deze lessen je een extra steuntje in de rug geven.

Meditatie

Wil jij ook leren mediteren of je verder verdiepen in wat meditatie voor jou kan betekenen? In deze lessen komen diverse meditatietechnieken aan bod.

Adem

Wil jij leren hoe je je adem kunt verbeteren? Of wil je meer weten over de bijzondere krachten van de yogische ademhaling? Doe eens een ademles mee!

Qigong

Qigong wordt vaak beschreven als ‘meditation in motion’. Het is een oude holistische vorm van Chinese gezondheidszorg die fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en gerichte intentie integreert.

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’s’. Het is een diepe ontspanningstechniek voor lichaam en geest. Deze techniek is eenvoudig en zeer effectief en sluit daarmee goed aan bij de Integrale Yoga.

Privéles

Carolina, Jacqueline en Lisette staan voor je klaar. Ieder met hun eigen specialisme.