Integrale yogales

In deze rustige vorm van yoga vind je alle elementen van de traditionele yogavormen terug. De ontwikkelingen die je doormaakt in de yogalessen werken direct door in je dagelijkse leven.

Integrale Kracht Yoga

De yoga voor doeners.
Richt zich op het versterken van het fysieke lichaam door gebruik te maken van geconcentreerde aandacht tijdens verschillende houdingen.

Stress-reductie yoga

Yoga werkt stress verlagend. Heb jij overmatig veel stress, dan kunnen deze lessen je een extra steuntje in de rug geven.

Zwangerschapsyoga

De aanstaande moeder wordt zowel fysiek als geestelijk voorbereid op de geboorte van haar kindje.

Seniorenyoga

In deze lessen is er veel aandacht voor de gewrichten, beweeglijkheid en spierkracht. Maar ook voor uw geestelijke gezondheid.

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’s’. Terwijl het lichaam in slaaptoestand is, blijft het innerlijk bewustzijn helder wakker…

Meditatie

Wil jij ook leren mediteren of je verder verdiepen in wat meditatie voor jou kan betekenen? In deze lessen komen diverse meditatietechnieken aan bod.

Satsang

In India en tegenwoordig overal ter wereld komen mensen bij elkaar die rust en vrede in zichzelf willen vinden. Daar zijn verschillende manieren voor, één daarvan is satsang.

Privéles

Lopamudra, Lisette, Carolina en Jacqueline staan voor je klaar. Ieder met hun eigen specialisme.