Sinds 2 jaar ben ik verbonden aan het Integrale Yoga centrum om opleidingen tot yogadocent te volgen.

Ik heb vele opleidingen gedaan zowel zuiver theoretische- als spirituele opleidingen maar deze bij Integrale Yoga Nederland zijn voor mij de kers op de taart! De afgelopen periode heeft mij verdieping gebracht naar het echte begrijpen.  Meer begrip over de zin van het leven en ook naar rust en stilte binnen mijzelf. De wijsheid die verkregen is door het beoefenen van de yoga en het volgen van theorielessen gun ik iedereen. Ook al wil je geen yogadocent worden, is het volgen van de lessen echt een must voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook de uit nood geboren online lessen doen aan kwaliteit niet onder voor de face to face lessen. Mijn petje af hoe de school geschakeld heeft om toch de lessen te kunnen laten doorgaan.

Marianne, 60 jaar