Voordat ik aan de opleiding begon werd ik meerdere malen op de opleiding gewezen. Toen mijn tijd daar was heb ik mijzelf ingeschreven en wat ben ik daar nog steeds blij mee. Deze opleiding is echt een cadeautje voor mijzelf. Het is een prachtige innerlijke reis. Geestelijk en lichamelijk kom ik langzaam in balans. Elke week voel je vooruitgang en dat is een fantastisch gevoel.
De buitenwereld kan soms veeleisend zijn, ik leer hier o.a. hoe er mee om te gaan.
De docenten die ik heb mogen leren kennen draag ik een warm hart toe, zij hebben oog voor elk individu.
Lichamelijk doen de hatha yogalessen mij ook niet meer dan goeds. Ik beoefen al een aantal jaren yoga maar nu leer ik hoe een asana in elkaar steekt en hoe ik deze stap voor stap juist kan uitvoeren en wat dit precies doet in en met mijn lichaam.

Anita, 37 jaar