Vier jaar geleden ben ik begonnen met yoga. Dat vond ik best spannend. Ik begon met de beginnerscursus bij Miranda. Daar leerde ik de basishoudingen en maakte ik kennis met ademhalingsoefeningen en meditatie.

Ik merkte al snel dat ik beter bewust werd van wat er in mijn lichaam en in mijn hoofd gebeurt. En dat het goed is om met afstand te kijken naar wat je voelt en wat er in je omgeving gebeurt. Maar vooral vind ik het heel ontspannend. Na een yogales slaap ik altijd heerlijk. Ik ging beter en bewuster adem halen, ook in mijn dagelijkse leven. Ik heb geleerd om beter in het moment te blijven, om me minder te laten leiden door wat er op mijn werk en in mijn privéleven gebeurt.

Na de beginnerscursus ben ik verder gegaan met de gevorderdencursus bij Soerya. Zo maak ik steeds weer kennis met nieuwe yogahoudingen. En Soerya besteedt ook aandacht in de les aan achtergronden en theorie van yoga. Van haar heb ik geleerd om stil te zijn, om mijn emoties een plek te geven. Dat is een proces waar ik iedere dag mee bezig ben.
Rust in mijn hoofd en in mijn lijf, een verrijking.

Als ik binnen kom in het yogacentrum, voel ik de rust en de warme aandacht, voor ieder die rust en ontspanning zoekt, ieder op zijn eigen manier.

Dorine, 54 jaar