Wat me in deze specialisatie aansprak is dat je dieper ingaat op de anatomie én de combinatie van yoga, de energiebanen en drukpunten. Ik hoopte met de opgedane kennis bij mijzelf maar ook bij anderen blokkades, fysiek of mentaal, te achterhalen en verzachten.

De stof is concreet en inspirerend en al snel ondervond ik het positieve effect van de oefeningen en het werken met de drukpunten. Het was fijn om met een klein groepje samen te ontdekken en met/op elkaar te kunnen oefenen. De studie ochtenden werden altijd afgesloten met een lunch die we in gezamenlijkheid met andere studenten nuttigden. Met elkaar genieten van een heerlijke maaltijd, ideeën en ervaringen uitwisselen of lekker even voor je uitstaren.

Carolina is een fijne docent. Zij legt helder uit, geeft je ruimte en is ervaringsdeskundige.

Ik kom al sinds een jaar of 7 met veel plezier bij IYN. Daarvoor heb ik, bij een andere opleider, mijn bevoegdheid docent yoga behaald en in september 2019 ben ik bij IYN begonnen met de specialisatie Nadi- spierherstel therapie.

In mijn lessen pas ik regelmatig oefeningen uit deze opleiding toe en krijg daar positieve reacties op. Ik was net begonnen met het behandelen van mensen aan de hand van drukpunten in combinatie met oefeningen maar toen brak de Corona crisis uit. Ik wil daar snel weer mee verder gaan!

Kira – Yogadocent in Rotterdam