Lisette de Prez heeft deze opleiding gegeven op de haar typerende rustige, heldere en empathische wijze. In deze opleiding ben ik mij er nog meer bewust van geworden hoe effectief subtiele aanpassingen in de wijze van doceren kunnen uitwerken. Dat is bijzonder waardevol. Persoonlijk heb ik ondervonden dat ik er heel veel voldoening uit haal om deelnemers te begeleiden in het opnieuw leren voelen van hun lichaam.
Deze opleiding is voor mij van grote toegevoegde waarde naast de opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd bij Integrale Yoga Rotterdam (Yogaopleiding Deel 1 tot en met 4 en de verdiepingen Meditatie en de Nadi- spierherstelyoga).
Deze opleiding geeft veel inzicht in de achtergronden en gevoeligheden van deze specifieke doelgroep. Hierdoor kun je je als docent veel dieper inleven in deze doelgroep. Daarnaast leer je hoe je de doelgroep het beste kunt benaderen. Duidelijkheid en een veilige sfeer creëren zijn hierbij belangrijke thema’s. “Logisch”, denk je misschien. In de opleiding ervaar je dan werkelijk hoe deze benadering uit zou kunnen werken op de doelgroep.
De kennis en ervaring uit deze opleiding is direct toepasbaar in lessen voor deze doelgroep, in reguliere groepen én ook in de persoonlijke omgang met mensen die last hebben van burn-out klachten of Long/Post COVID. Eigenlijk dus een opleiding om niet te missen! Heel hartelijk bedankt Lisette!
Inge Benjert
Yogadocent in Den Haag