Spierherstelyoga Integrale Yoga Rotterdam

De lessen heb ik met plezier gevolgd. Het zijn interessante oefeningen. Vooral van de praktijkoefeningen en het oefenen met elkaar heb ik veel kunnen leren.

Deze opleiding wilde ik graag doen omdat ik geïnteresseerd ben hoe het lichaam/ bewegingsapparaat werkt. Zelf heb ik vaak te maken met ongemakken en pijntjes in mijn lichaam. Door de opleiding heb ik meer inzicht gekregen over hoe ik het lichaam gezond kan houden.

Het heeft me meer inzicht gegeven in het verloop van de spieren, welke spieren het zijn en waar de drukpunten liggen. Met dit inzicht het lichaam weten te beïnvloeden.

Door zelf te ondergaan in de praktijklessen, heb ik de gelegenheid gekregen om te voelen waar de drukpunten liggen. Daardoor kan ik veel drukpunten visualiseren en ben ik in staat om snel de drukpunten te vinden.

Waar het kan pas ik de oefeningen toe in het dagelijks leven. Ik pas drukpunten en oefeningen ook toe bij mensen in mijn omgeving die dat nodig hebben.

Chee-Chiew Jang