De opleiding heb ik heel prettig gevonden. Opbouw van de 8 lessen is goed doordacht; de theorie sluit er mooi op aan. Ook voor andere doelgroepen die ontspanning kunnen gebruiken én/of weer hun (grenzen van het) lichaam mogen leren kennen, zeer waardevol. Ik had bijvoorbeeld  deze vorm van yoga goed kunnen gebruiken in de periode na mijn auto ongeluk! 
Bovendien nog meer de verfijning, essentie, verdieping mogen ervaren in de verschillende houdingen, pranayama’s én ontspanningsoefeningen.
Lisette heeft naast een fijne stem, een heel rustige en warme uitstraling waardoor je 100% kunt zijn wie je bent.
Er zijn al veel oefeningen in reguliere lessen voorbij gekomen. Je merkt dan dat juist die ogenschijnlijk simpele oefeningen veel verdieping kunnen geven. Leuk om hier mee te spelen!
Ook heb ik enkele mensen uit de “doelgroep” les mogen geven en ben ik vooral dankbaar voor de theorie en uitleg wat er oa gebeurt in het lichaam en brein.
Met andere woorden, een heel fijne opleiding die volledig aan mijn verwachtingen heeft beantwoord en  heeft overtroffen. Aanrader!
Jacqueline van Heijningen