Nascholingen t.b.v. 200-uurs diploma

Vanaf het  opleidingenseizoen 2017 | 2018 zijn onze opleidingen geoptimaliseerd naar de 200-uurs norm die in veel (internationale) yogaopleidingen wordt gehanteerd.
Zij die reeds zijn opgeleid en ook graag in aanmerking willen komen voor deze nieuwe certificering, kunnen zich nascholen.

Als het goed is heb je van ons inloggegevens ontvangen t.b.v. Yogibit, ons automatiseringssysteem. Van daaruit kun je de nascholingen boeken.

Ik heb geen inloggegevens ontvangen
Neem even contact op met onze administratie..

Ik heb de weekendopleidingen Docent Integrale Yoga voor Beginners en Gevorderden gevolgd, hoe kom ik in aanmerking voor een 200-uurs diploma?
De nascholingsdagen waren in de eerste helft van 2019. Overleg even met onze administratie of je voldoende uren hebt gemaakt. Workshops en andere gevolgde opleidingen tellen namelijk ook mee.
Daarnaast heb je 4 anatomielessen nodig. Hiervoor kun je je hieronder aanmelden.

Ik heb de door-de-weekse opleidingen Docent Integrale Yoga voor Beginners en Gevorderden gevolgd, hoe kom ik in aanmerking voor een 200-uurs diploma?
Je hebt voldoende uren gemaakt, maar mist nog 4 anatomielessen, die ook een verplicht onderdeel uitmaken van het 200-uurs diploma.