Psycholoog

Heb je behoefte aan een goed gesprek en praktische handvaten? Bij onze psychologe kun je terecht voor ondersteuning bij stress en burn-out klachten.

Naast stressvolle omstandigheden kunnen ook gedragspatronen een rol spelen in het ontstaan van spanningsklachten en burn-out, zoals bijvoorbeeld moeilijk grenzen kunnen stellen, altijd maar doorgaan, hoge eisen hebben, perfectionistisch zijn, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en moeite hebben met het met uiten van gevoelens.

Het kan daarom nuttig zijn om naast het fysieke herstel te werken aan duurzame verandering in deze patronen om terugval of verergering te voorkomen.

Ook kan het zijn dat er door de spanningsklachten meer negatieve gedachten over jezelf, anderen of de wereld aanwezig zijn. Of komen pijnpunten uit het verleden omhoog. Onze psychologe Priya Sjambar heeft zowel een achtergrond in de hulpverlening als in de yoga. Zij verenigt haar kennis uit beide werkvelden.

De gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Priya Sjambar door een mailtje te sturen naar: hello@risefromlove.com

Priya Sjambar, psychologe

© Copyright - Stichting Integrale Yoga Nederland