Massage

Een Ayurvedische massage is een reinigende massage die zeer rustgevend en ontspannend werkt. Lichaam en geest worden in balans gebracht. 
Het gehele energiesysteem komt tot uitdrukking op de rug, deze reinigingsmassage wordt dan ook uitgevoerd op de rug en is heilzaam voor het gehele lichaam.
Tijdens de massage wordt er gewerkt aan de doorbloeding van de huid, het bindweefsel wordt losgemaakt en er vindt een dieptemassage plaats op de spieren. Energiebanen worden vrij gemaakt van blokkades en alle afvalstoffen worden via de lymfeklieren afgevoerd.
De massage wordt afgesloten met het drinken van een kopje Ayurvedische reinigingsthee.
  • Helpt tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • Helpt bij klachten vermindering en oplossing van klachten zoals rugpijn, RSI, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn
  • De ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong.
  • Bij de massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenolie die snel door het lichaam wordt opgenomen en de reinigende werking van de massage versterkt.

Kosten

Een massage van een uur kost € 60,00

Afspraak maken

De massage wordt gegeven door Miranda de Vlieger.
Miranda is ook als docente verbonden aan het yogacentrum.
Zij heeft haar eigen massageruimte op de 2e verdieping.
Miranda is bereikbaar op: mirandadevlieger@gmail.com

Miranda de Vlieger, masseuse

In goede handen, zo voel ik me als ik me door Miranda laat masseren. Niet alleen omdat ze geweldig kan masseren, zeker ook omdat ze zo’n lieve persoon is, die op het juiste moment de juiste dingen zegt, en zwijgt waar stilte haar werk moet doen.

Wendy, 50 jaar

© Copyright - Stichting Integrale Yoga Nederland