Massage

Op de 2e verdieping van het pand aan de Heemraadssingel is de praktijkruimte van masseuse Miranda de Vlieger. Zij heeft een schat aan ervaring op het gebied van massage en biedt haar diensten ruimhartig aan. Voor eenieder die daar behoefte aan heeft.

Ze geeft een intuïtieve lichaamsmassage van de hele achterzijde van het lichaam. Bij klachten werkt ze gericht op het het lichaamsdeel(en) waar de spanning zich heeft vastgezet.
Het belangrijkste doel van de massage is het lichaam los en soepel te maken. Er worden ook energiebanen langs de ruggengraat mee genomen. Daar en ook op andere plekken, liggen vaak afvalstoffen opgeslagen. De massage zorgt ervoor dat die plekken loskomen en de energie vrijkomt, en heeft daarmee dus niet alleen een ontspannende, maar ook reinigende werking.

Miranda heeft haar eerste opleiding tot masseuse intern gevolgd bij kuuroord ‘De Schouw’ in Zeeland.
Daarna is ze gaan werken in een Wellness Center in het Gooi waar ze meerdere opleidingen heeft gevolgd waaronder Ayurvedische massage en vierhandsmassage.
De massage die ze nu geeft is een combinatie van alle dingen die ze heeft geleerd in de opleidingen en praktijkervaring.

  • Helpt tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • Helpt bij klachten vermindering en oplossing van klachten zoals rugpijn, RSI, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn
  • De massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong.
  • Bij de massage wordt gebruik gemaakt van warme olie die snel door het lichaam wordt opgenomen en de reinigende werking van de massage versterkt.

Een massage van een uur kost € 60,00

De massage wordt gegeven door Miranda de Vlieger.
Miranda is ook als docente verbonden aan het yogacentrum.
Zij heeft haar eigen massageruimte op de 2e verdieping.
Miranda is bereikbaar op: mirandadevlieger@gmail.com of

Massages zijn ook te boeken via het lesrooster.

Of maak een afspraak door te bellen of appen naar: 06-52020400

Miranda de Vlieger, masseuse

In goede handen, zo voel ik me als ik me door Miranda laat masseren. Niet alleen omdat ze geweldig kan masseren, zeker ook omdat ze zo’n lieve persoon is, die op het juiste moment de juiste dingen zegt, en zwijgt waar stilte haar werk moet doen.

© Copyright - Stichting Integrale Yoga Nederland